Emlak Portalının Faydaları

Emlak Portalının Faydaları

Emlak Portalının Faydaları

Gayrimenkul sektörü son yıllarda büyük bir büyüme kaydetti. Bu büyümedeki pastanın büyük payını ise internette sanal ofis açanlar yani teknolojiye ayak uyduranlar oldu. Bazı emlak Firmaları emlak siteleri kurarak teknolojiye ayak uydurduklarını sandı fakat emlak siteleri uygun bir şekilde yönetilemeyince pek de fayda sağlamadı.İşte bu noktada devreye emlak portalları girdi. Emlak Portalının faydaları arasında ise özellikle teknolojiden uzak olan emlak şirketlerine teknolojiyi kullanan emlak şirketleriyle neredeyse eşit şekilde rekabet  etmek yer aldı.

Sektördeki büyüme, sektöre giren oyuncuların artmasınısağlarken sektörün oyuncuları fazlalaştıkça rekabette ön plana çıkıyor. Hemgelişen teknoloji hem de oyuncuların artması rekabete ve teknolojidekigelişmelere ayak uyduramayan emlakçıiçin iflas bayrağını dikmesi anlamına geliyor.

Ayakta kalacak olan emlakçı ise pazarlamada yaratıcılık yapan, emlak sitesi kuran, kurduğu emlak sitesini aktif olarak kullanan, sadece site kurmakla yetinmeyerek emlak portalı aracılığıyla sanal ofisler kuran, sosyal medyayı iyi kullanabilen ve sürekli fikirler geliştirerek geliştirdikleri fikirleri projelerle hayata geçirebilen emlakçı olacaktır.

Sektörde eskiden olduğu gibi ferdi çalışmalar yapılmamaktadır. "En iyisini ben bilirim" diyerek ferdi çalışan emlakçılar da sektörün geleceğini göremeden batacaklardır. Çünkü sektöre yeni giren oyuncular arasında değerleme firmaları, yatırımcılar, proje geliştiriciler, avukatlar, bankacılar, yükleniciler, danışmanlar, devlet kurumları, resmi kurumlar, emlak sitesi ya da portalı için program yazılımcıları ve benzerleri bulunmaktadır. Başarılı bir emlakçı konusunun uzmanı olan ekiplerle çalışarak hem rekabette ön plana çıkacak hem de teknolojiyi takip ettiği için rakiplerine fark atacaktır.

Başarılı bir emlakçı müşterisi dolayısıyla da kendisi için kendini geliştirmek, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek zorundadır. Ayrıca müşterisinin ihtiyaçlarını karşılayacak bir gayrimenkulu zamanında bulmak, hedef kitlesine doğru ürünü sunmak, gerektiğinde müşterisi emlağı satacağı için müşterisinin kara geçmesini ve müşteri kiraladığı ya da satın aldığı konutta otururken  beklediğinin ötesinde yaşam kalitesine sahip olmasını sağlayan emlakçı sektördeki başarılı emlakçılar arasında arasında yerini almaktadır.

Sektördeki gelişmeleri iyi analiz edebilen bir emlakçı iyi bir iletişim kurarak, iyi bir zamanlamada bulunarak, sosyal ortamlarda uyum sağlayarak  ve değişimi de kabul ederek rekabet gücünü güç ekleyecektir.

Öte yandan hem emlak sitesi kurmak hem de emlak portalı aracılığıyla kurumsal üye olarak emlak portalının sosyal medya gücünden faydalanarak emlak satışı ya da emlak kiralaması yapmak dünyanın öbür ucundan bile müşteri sağlamaktadır.

Sektörüm Emlak Portalı'nın Avantajları 

Sektörüm EmlakPortalı da diğer emlak portalları gibi etkileşimli web sayfalarıylainternet ortamında kolayca müşterilere ulaşabilme imkanı sağlamaktadır. Kurumsalüyeler de bireysel üyeler de portalın tüm özelliklerinden faydalanabilmekte emlak kaydı oluşturmakta diğer üyelerlemesajlaşabilmektedir. Emlak portalı sayesindekendi müşterisine emlak bulan emlakçı,  Emlak eklemenin ve müşteri portföyünügeliştirmenin avantajını da sonuna kadar kullanmaktadır.

Sektörüm Emlak Portalı'nda diğer portallardan farklı avantajlar da yer almaktadır. Bu avantajlar arasında Sektörüm Emlak Gazetesi'ne reklam, Sektörüm Emlak Web Tv'de tanıtım ve satılık ile kiralık emlakların görüntülü olarak potansiyel müşterilere sunulması, Sektörüm Emlak Haber Portalı'nda reklam, emlak firmasına özel hazırlanan basın bültenlerinin medya kuruluşlarına servisi bu avantajlardan bazılarıdır.

Emlak portalının faydalarının anlatıldığı bu makalede kurumsal üye olacak emlakçılar üzerinde durulmasına rağmen bu avantajlardan proje üreten inşaat şirketleri ve müteahhitler de faydalanmaktadır.

Sektörüm Emlak avantajlarından ve kaliteli hizmetlerimizden faydalanmak için kurumsal üye olun. Kurumsal üye olmak için bu linki takip edin.

Bol Kazançlar


Sosyal Medya'da Paylaş :

Son Eklenenler

Babama Mektup
..
Babama Mektup Babama Mektup
Emlak Portalının Faydaları
..
Emlak Portalının Faydaları Emlak Portalının Faydaları
Paylaş

Yazılım : Emlakkobi

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir