Bayraklı, BİVA ile Yeniden Doğuyor

Bayraklı, BİVA ile Yeniden Doğuyor

Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelikbinasını inşa eden Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Vahap Yılmaz,“Bayraklı, İzmir'in ve bölgede medeniyetin başladığı yerdir. İzmir Bayraklı'dan yeniden doğacak"  dedi.

 

Tamamlandığında Avrupa’nın en yüksekyapısal çelik binası olacak Biva Tower’ı inşa eden Biva Mimarlık, hem İzmir’eyeni bir simge kazandıracak hem de kulenin yükseldiği Bayraklı’ya değerkatacak. 

 

Konut, işyeri, sanayi yapılarında, yaratıcıtasarımlarıyla ve İzmir’de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken BivaMimarlık’ın yeni projesi Biva Tower, Bayraklı’da yükseliyor. İnşaatıtamamlandığında 151 metre yükseklikle Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binasıolacak Biva Tower hem İzmir’in yeni simgesi olacak hem de Bayraklı’ya büyükdeğer katacak.

 

Bayraklı İçin Dev Projeler Yolda

 

Bayraklı'nın kentsel dönüşüm ve devprojelerle yenilenmesi için sürekli yeni projeler geliştirdiklerini ve bunlarıhayata geçirmek için kararlı olduklarını söyleyen Mimar Vahap YILMAZ"Bayraklı'nın özellikle Alpaslan, Adalet, Cengizhan, Turan, 75.yıl,Muhittin Erener mahalleleri gelecekte birer turizm ve yatırım cenneti olabilir.Dev projelerle buralarda kıymetli eserler yapmak istiyoruz" dedi. Kentseldönüşümle ve yatırım olanaklarıyla büyük caddeler, ışıltılı sokaklar, marinaspor merkezleri tasarladıklarını dile getiren YILMAZ, "Bu projeleri bir anönce hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.  

 

“Bayraklı’nın Kalbindeyiz”

 

Biva Mimarlık’ın sektörde 20 yılı aşkınbir tecrübeye sahip olduğuna dikkat çeken Biva Mimarlık Yönetim Kurulu BaşkanıMimar Vahap Yılmaz, İzmir’de kent dokusunu etkileyecek projelergerçekleştirdiklerini belirtti. Yılmaz, “Biva Tower bizim gurur duyduğumuzprojelerimizden biri; kilometre taşımız. Bu projeyi İzmir’de yaşamın başladığıyer olan Bayraklı’da, ilçemize yakışır bir şekilde inşa etmekten büyük mutlulukduyuyoruz. Bayraklı, İzmir’in çok özel ilçelerinden biridir. Bayraklı, birzamanlar nasıl İzmir’de yaşama can verdiyse, bugün de İzmir’i geleceğe taşıyor.Biz de işte bu yolculuğa, Biva Tower’ın enerjisiyle ışık tutuyoruz. BivaTower’la, İzmir’in yeni kent merkezi haline gelen Bayraklı’nın tam kalbinde yeralıyoruz ve Bayraklı’nın bu dönüşüm sürecine de böylece destek veriyoruz. BivaTower herkesin merakla beklediği Bayraklı’nın yükselen değeridir.” dedi.

 

15 Şantiyede Yoğun Çalışma

 

Bayraklı’nın bir dünya markasıolabileceğinin altını çizen Yılmaz, “Biz İzmir’de üstlendiğimiz her projeyledikkat çektik ve özellikle son 7 yılda kentsel dönüşüm anlamında bir markahaline geldik. Bugün İzmir ve çevresinde 15 şantiyemiz kurulu ve yoğun birçalışma halindeyiz. Her zaman bir adım ötesine daha nasıl gideriz diyebakıyoruz. Uzman bir kadroya sahibiz. Her yıl düzenli olarak ekipmana da yatırımyapıyoruz. İzmir’de sadece 2018’de yaptığımız yatırımların toplam tutarı 200Milyon TL’yi aştı. Bu rakamın altını çizmek isterim;çünkü biz yaptığımız yatırımları şehrimize kattığımız değerler olarak dagörüyoruz. İzmir için de Bayraklı için de atacak daha çok adımımız var.Şehrimize değer kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

CUMHURİYET 95, BİVA 20 YAŞINDA

 

Cumhuriyet’in 95, Biva’nın ise 20.yaşını kutladığını vurgulayan Yılmaz, “Memleketlerine gönül vermiş gençişadamları, elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmez. Çünkü bizimgüzel yarınlarımız, ülkemizin aydınlık geleceğidir” dedi. Yılmaz, Biva’nın yeniprojelerle yatırımlarına devam edeceğini belirtti.

 

AVRUPA’NIN EN YÜKSEK ÇELİK BİNASI OLACAK

 

Çeliğin sanata dönüştüğü tasarımı, yeşilmimarisi, depreme dayanıklı altyapısı, yaşam alanları, eşsiz manzarasıyladikkat çeken Biva Tower, İzmir’in en değerli bölgesinde, 2 bin 522 metrekarearazi üzerinde yükseliyor. İlk 2 katı ticari alan, 4 katı otopark ve 2 katı dasosyal tesis olacak kulede 25 rezidans katı bulunacak. A plus bir yaşam tarzıvadeden Biva Tower, metro istasyonlarına, üniversitelere, alışverişmerkezlerine yakın, avantajlı konumuyla da dikkat çekiyor.

 

ÖĞRENCİLERE KAPISI HEP AÇIK

Vahap Yılmaz, mimarlık ve mühendislikfakültelerinde okuyan üniversiteli gençlere kapısını hep açık tutuyor. BaştaBiva Tower olmak üzere, şirketin kurduğu şantiyeleri incelemek isteyen öğrencigruplarını bizzat kendisi ağırlayan Yılmaz, gençlerin sorularını tek tekyanıtlıyor. Yılmaz, “Gençler mimarlarımızla, mühendislerimizle tanışıyor,şantiyelerimizi inceliyor. Onlara deneyimlerimizi aktarıyoruz. Ve eğer tek biröğrencimizin bile ufkunu açabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.




Sosyal Medya'da Paylaş :

Yorum Yapabilirsiniz

Benzer Haberler

Bayraklı, BİVA ile Yeniden Doğuyor

Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelikbinasını inşa eden Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Vahap Yılmaz,“Bayraklı, İzmir'in ve bölgede medeni

Devamı
İmar Barışı ile Elektrik Aboneliği Sorunları Çözülüyor

Aydem ve Gediz Elektrik Müşteri İlişkileri Direktörü Mustafa Demir, 8 Haziran 2018 tarihindeResmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren imar ve

Devamı
AYDEM`den Abonelik

Afet risklerine hazırlık kapsamında ruhsatsız veya ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması ve imar barışının sağlanması amacıyla “Yapı Kayıt Be

Devamı
XT200'e Tam Not

Ø Sızdırmazlık teknolojilerinde Türkiye’nin en büyüküreticisi olan Kastaş, iki yıllık Ar-Ge çalışmasının ürünü olan yüksek dayanımlıboğaz keçesi

Devamı
BTM'den Yüzde 18 Büyüme

Türkiye’de yalıtım sektörünün lider firmalarından BTM, 2017 yılında yüzde 18 büyümegerçekleştirdi. BTM yine aynı dönemde ihracatını önceki yıla oranla

Devamı

Yazılım : Emlakkobi

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Paylaş