Hampton by Hilton İzmir Aliağa, Konuklarını Ağırlıyor

Hampton by Hilton İzmir Aliağa, Konuklarını Ağırlıyor

                  2 Mart 2017 tarihinde kapılarını misafirlerine açan Hampton by Hilton Izmir Aliağa, çok sayıda davetlinin katılımı ile vermiş olduğu kokteyl ile resmen açıldı.

 Otelin Genel Müdürü Zafer Çelebi’nin hoş geldiniz konuşmasını takiben söz alan İzmir Mühendislik Grubu Kurucusu Mehmet Manav yaptığı konuşmada, “Gerek Belediyemiz gerekse Ticaret Odamız otelimizin açılış sürecinde aynı heyecanı bizlerle yaşadılar. Otelin yapımı ve açılışı esnasında emek veren yüklenicilere, tedarikçilere ve çalışanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim” dedi. İzmir Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Manav ise, “Çalışanlarımızdan tedarikçilerimize, tüm paydaşlarımızın fedakarlığı, yöre insanının, iş arkadaşlarımızın ve tüm dostlarımızın desteği ile gerçekleşen bir proje oldu. Bizimle birlikte işimizi sahiplenen herkese çok teşekkür ediyoruz. Umarım otelimiz, bundan sonra tüm misafirlerimizin Aliağa’da güzel anılar ile hatırlayacağı bir evi olur” şeklinde konuştu.

121 misafir odası bulunan Hampton by Hilton İzmir Aliağa, ücretsiz kahvaltı, rahat çalışma alanı, ücretsiz yüksek hızlı internet hizmeti, 40 inch LCD Televizyon, Sağlık Kulubü ve Aliağa tren istasyonuna ücretsiz servis hizmetleri ile misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Hampton by Hilton İzmir Aliağa, “%100 Hampton garantisi” adı altında, her konaklamada temiz bir oda, konforlu bir ortam ve güler yüzlü bir hizmet vermenin sözünü veriyor. Memnun kalınmaması durumunda Misafirlerinden herhangi bir ödeme yapmaları beklenmiyor.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa, ödül harcarken herhangi bir tarih kısıtlaması olmayan ve üyelerine aynı kalış için Points & Miles®  hava mili de kazandıran tek Misafir Sadakat programı olan Hilton HHonors® üyesidir.  HHonors üyeleri, konaklamaları karşılığında  kazandıkları puanların yanı sıra, her zaman en düşük fiyat, dijital check- in imkanlarına sahip olmakla beraber, Hilton sayfalarından yapacakları direk rezervasyonlar için de herhangi bir ücret veya komisyon ödememektedirler.

Hampton by Hilton Hakkında

Yerel kültürü benimseyerek misafirlerine konaklamaları esnasında gerçek bir deneyim yaşatan Hampton by Hilton®'un özünde kutlama ve çeşitlilik vardır. Misafirlerimiz %100 Hampton® Garantisi olan koşulsuz memnuniyet sözünün desteklediği bir hizmet deneyimi yaşar. Kendi segmentinde lider olan Hampton by Hilton, 19 ülkede , 223.000'den fazla odası ve toplam 2.200 oteli ile hizmet vermekte. Hampton by Hilton Ekip Üyeleri, “Hamptonality” olarak tanımlanan samimi, otantik, özenli ve düşünceli hizmeti sunar.

“İzmir Mühendislik” Hakkında

1998 yılında Limited şirket olarak yapılanan şirket,1980 yılından bu yana birlikteliği süren tecrübeli bir ekibin devamıdır. 30 yıldır, ülke ve bölgedeki gelişmeler ve müşterilerinin nitelik ve nicelik yönünden artan ihtiyaçları, Şirketi ilk günden bu yana sürekli olarak yatırıma yönlendirmiş, 1980 yılında 200 m2 de başlayan çalışmalar, bugün toplam 25.000 m2 alanda devam etmektedir.

Izmir Mühendislik, yatırıma yönelik tesis ve ekipmanlar kapsamında, kısmi projelendirerek ve/veya anahtar teslimi olmak üzere, üretim, mühendislik, montaj ve inşaat hizmetleri veren bir taahhüt firmasıdır. Hizmet verilen endüstriyel tesis yelpazesi çeşitliliği içinde ağırlıklı olan, çimento, enerji, madencilik ve demir-çelik sektörleridir. 


Sosyal Medya'da Paylaş :

Yorum Yapabilirsiniz

Benzer Haberler

Hampton by Hilton İzmir Aliağa, Konuklarını Ağırlıyor

                  2 Mart 2017 tarihinde kapılarını misafirlerine açan Hampton by Hilton Izmir Aliağa, çok

Devamı

Yazılım : Emlakkobi

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Paylaş