Yatırım Danışmanlığı’na NG Markası

Yatırım Danışmanlığı’na NG Markası

Birdönem İzmir’de otomotiv yetkilisatıcılıkları ile adını duyuran, aynı zamanda İzmir ve çevresindeyaptığı gayrimenkul yatırımlarıile inşaat sektörünün de önemli bir markası haline gelen Nafiz Gönen, yatırımdanışmanlığı şirketi NG Gayrimenkul ile büyük inşaat firmalarına ve yatırımyapmak isteyen ailelere danışmanlık hizmeti sunuyor.

Gönenadını marka haline getiren, 28 yaşında otomotiv yetkili satıcılığı ile İzmir’de otomotiv satış  ve servis hizmetlerinde rekorlar kıranNafiz Gönen, Alsancak, Ulukent,Güzelbahçe, Urla bölgelerinde yaptığı inşaat çalışmaları ile gayrimenkulsektörünün de önemli bir ismiydi. Urla Meydan düzenlemesi sonrası yaşadığısıkıntılar akabinde otomotiv ve inşaat sektöründen çıkmak zorunda kalan,sıkıntılı döneminde mücadele gücünü çocukları Emre ve Eda’nın varlığından alanNafiz Gönen, dostlarına verdiği yatırım önerileri ile girdiği yolda danışmanlıkyaparak ilerliyor.

Tecrübelerinipaylaşıyor 

Özellikle İstanbul, Ankara ve yurt dışından İzmir’e yönelen büyük inşaat firmalarına arsa bulunması, doğru lokasyon belirlenmesi, doğru proje uygulaması konusunda yönlendirmeler yapan Gönen, “Çıkışları kadar inişleri de deneyimlemiş bir iş adamı olarak, doğru
Özellikle İstanbul, Ankara ve yurt dışından İzmir’e yönelen büyük inşaat firmalarına arsa bulunması, doğru lokasyon belirlenmesi, doğru proje uygulaması konusunda yönlendirmeler yapan Gönen, “Çıkışları kadar inişleri de deneyimlemiş bir iş adamı olarak, doğru 

zamanda doğru yapılan hamleleri görmek kadar, kriz anlarında ne yapılması, neyapılmaması gerektiğini yaşamışbiriyim. Yıllar içinde edindiğim tecrübeleri artık sadece dostlarım için değil,bu fikirlere değer verecekfirmalar, kişiler ve yatırım yapmak isteyen ailelerle de paylaşıyorum” dedi.

İzmir alternatif oldu

İzmir’inİstanbul’dan beyaz yaka göçü alıyor olmasının önemli olduğunu ifade edenGönen,  “Son dönemde İzmir’de inşaatsektörünün geldiği nokta, benim bundan sonrakiticari hayatıma da yön vermeme sebep oldu. Son yıllarda İstanbul terse göçvermeye başladı. Bunun farkında olan kesim, İstanbul kalitesinde ancakİstanbul’dan çok daha rahat ve huzurlu bir yaşam alanı arayışı içine girdi. Bu anlamda en iyialternatifin İzmir olduğu ortaya çıktı” diye konuştu.

Yatırımcılar için doğruproje

Büyükinşaat firmalarının İzmir’de arazi arayışı içinde olduklarını, bunun yanındakendi arsa ve arazilerinideğerlendirmek isteyenler ile,gelecek için arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerinde bulunduğunu ifadeeden Gönen, “Proje geliştirmek isteyen inşaat firmalarından, yatırım yapmaarzusunda olan önemli ailelere kadar bir çok farklı yapı ve şirkete danışmanlıkyapıyorum. Zamanında yaptığımız projeleri hep danışman grubu öncülüğünde gerçekleştirmiştik.Bugün o projelerin ne kadar değerli olduğunu görünce, danışmanlarımızın yaptığıyönlendirmelerin ne kadar önemli olduğunu görüyorum. İş hayatının yenijenerasyon üyeleri, danışmanlık firmaları ile çalışma fikrine çok açıklar, heleki büyük bir yatırım söz konusuyla o alanı tanıyan, bilen danışman ihtiyacıduyuyorlar. Bu anlamda 22 yıllık otomotiv, 12 yıllık inşaat sektörütecrübelerimi, bu firma ve ailelere aktarmanın önemli olduğunu düşünüyorum”Bugüne kadar dostlarıma verdiğim tavsiyeleri, bu tavsiyelere değer veren kişive kurumlarla paylaşacağım” dedi.


Sosyal Medya'da Paylaş :

Yorum Yapabilirsiniz

Benzer Haberler

Yatırım Danışmanlığı’na NG Markası

Birdönem İzmir’de otomotiv yetkilisatıcılıkları ile adını duyuran, aynı zamanda İzmir ve çevresindeyaptığı gayrimenkul yatırımlarıile inşaat sektörünü

Devamı

Yazılım : Emlakkobi

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Paylaş